Max, Principal Software Engineer

Kokemus

Minulla on 15+ vuoden kokemus IT:stä. Olen ollut itsenäinen ohjelmiston kehittäjä, konsultti, tiiminvetäjä, perustaja ja CEO. Olen työskennellyt projekteissa kuten SAAS online tietokonepelit, blockchain ja laaja-alaiset öljy -ja kaasu teollisuuden hajautetut järjestelmät.

Synnyin venäläisessä kaupungissa nimeltä Voronezh, mutta muutin Pietariin edistääkseni uraani. Siellä tapasin Igorin, joka kutsui minut parantamaan yrityksensä öljynporaustornin etähallintaa ja dokumenttien hallintajärjestelmää. Työtehtäviini kuului hajautetun konfliktin vapaan data mallin kehitys, korkean suoritettavuuden kaaviot, videon suoratoistot, monimutkaiset kustomoidut kojelaudat ja monitasoiset lupakontrollit.

Kun osallistun projektiin, otan R&D- asiat vakavasti ottaen huomioon oikean teknologian, mikä mielestäni on elintärkeää riskinhallinnan kannalta.

Minusta

Olen matkustanut Suomessa useita kertoja ja olin kiinnostunut Karin pyynnöstä tuoda kokemukseni ja taitoni Pohjolan asiakkaiden käyttöön heidän projektiensa onnistumiseksi.

Finland, Helsinki, Tilkankatu 39 A
00300
Puhelin
(+358) 0400 633529
lähetä
hello@sisucode.fi
Business ID
Y-tunnus: 2779191-4
Yhteydenottolomake