Kokemus

Minulla on 20+ vuoden kokemus ohjelmistokehittäjänä, tiimin johtajana ja systeemiarkkitehtinä toimimisesta. Olen työskennellyt erilaisissa kehitystehtävissä, missä IT kohtaa fyysisen maailman, kuten VoIP, AdServing, SCADA, mobiili ja sulautetut järjestelmät.

Olen ollut mukana perustamassa TetraSoft LLC:tä, Venäjän johtavaa IT-ratkaisujen tarjoajaa reaaliaikaiselle porausten monitoroinnille ja öljy-ja kaasu teollisuuden datan analysoinnille. Minulla on myös rooli Orway:ssa, mikä on biometrinen startup ominaisuutena uusi bimetrinen teknologia jota kutsutaan Real Finger - tunnistukseksi.

Minusta

Synnyin Pietarissa, missä opiskelin yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä. Opintojeni loppuvaiheessa opiskelin kesäkurssilla digitaalista tietoliikennettä Suomessa, Mikkelin ammattikorkeakoulussa. Siitä lähtien olen matkustanut paljon Pohjoismaissa- Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Kun Kari ja minä tapasimme jonkin aikaa sitten, ymmärsimme että meillä molemmilla oli yhteinen kiinnostus tehdä IT-liiketoimintaa Skandinaviassa. Olen kiitollinen Karille että hän on antanut mahdollisuuden tuoda itseni ja tiimini taidon ja kokemuksen käyttöön auttamaan Skandinavian asiakkaita tavoittamaan heidän omat päämääränsä.

Finland, Helsinki, Tilkankatu 39 A
00300
Puhelin
(+358) 0400 633529
lähetä
hello@sisucode.fi
Business ID
Y-tunnus: 2779191-4
Yhteydenottolomake